خبرنامه

مزایای عضویت

تبلیغات

نیاز به اسپانسر تنیس|تیم تنیس روی میز تبلیغات در سایت|سایت پرشین کیا

آمار سایت


3 : تعداد افراد آنلاین
سال تاسیس : 16/12/85
آی پی شما : 54.198.122.70
تعداد بازدیدها : 2363976
آخرین به روز رسانی : 95/01/28
تعداد اخبار : ۱۸۷
عضو خبرنامه : 2998

تبلیغات در سایت

اخبار سایت


کد خبر : 174
تاريخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۲/۱۷ - ۲۱:۵۱:۲۵  
تعداد بازديد : ۲۷۳۰  
سرویس : شبکه  
مشاهده نسخه چاپی این مطلب  
ارسال به دوستان  

  • پاک کردن خودکار User Profile های قدیمی از طریق Policy
  •  هنگامی که شما در ویندوز لاگ آن می کنید، برای شما یه فولدری با نام کاربری خودتان ایجاد می شود که حاوی اطلاعات شخصی شما است. این اطلاعات به این دلیل ذخیره می شوند که هنگامی که سری بعد قصد لاگ آن کردن دارید، اطلاعات شخصی شما به راحتی در دسترسی قرار بگیرد. بنابراین اگر با یک اکانت حتی یک بار هم Logon کنید، اطلاعات شما برای همیشه ذخیره خواهد شد.

    این موضوع مشکلاتی از قبیل پر شدن فضای هارد و همچنین کند شدن فرایند لاگ آن کردن را ایجاد می کند. برای حل این مشکل، در ویندوز ویستا به بعد، می توانید از یک گزینه ی کاربردی در Group Policy استفاده کنید که به کمک آن می توانید مشخص کنید اطلاعات User Profile بعد از یک مدت مشخص، اگر استفاده ای از آن نشد پاک شود.

    به این صورت کاربرانی که همیشه از یک کامپیوتر استفاده می کنند، هیچ وقت دچار مشکل نخواهند شد و همیشه به فایل های خود دسترسی خواهند داشت. در صورتی که اگر کاربری با فاصله ی زمانی طولانی لاگ آن کند، بعد از مدتی اطلاعاتش پاک خواهد شد.

    این گزینه انتخاب خوبی برای Terminal Server ها که برای مدت طولانی روشن هستند نیز خواهد بود. بدین صورت بعد از ریبوت شدن، اطلاعات اضافی از روی آن پاک خواهد شد.

    برای فعال کردن این پالیسی، به مسیر زیر بروید:

    Computer Configuration \ Administrative Templates \ System \ User Profiles

    و سپس گزینه ی Delete user profiles older than a specified number of days on system restart را فعال کنید. فراموش نکنید که پاک کردن اطلاعات، بعد از اولین ریبوت شدن سیستم هنگامی که زمان مشخص کرده به اتمام رسید، صورت میگیرد.