این تکنولوژی که شبکه محلی شخصی1 نیز نامیده میشود، از یک بازه کوتاه امواج رادیویی برای ارتباط داخلی بین یک شبکه کوچک بیسیم استفاده میکند. بلوتوس2 همچنین میتواند به عنوان پلی بین شبکههای موجود بکار رود. در واقع اصلیترین هدفی که بلوتوس دنبال میکند امکان برقراری ارتباط بین ابزارهای کاملاً متفاوت است. بعنوان مثال میتوان با Bluetooth بین یک گوشی تلفن همراه و یک PDA ارتباط برقرار کرد. بلوتوس از پهنای باند 2.4 GHz استفاده میکند که نزدیک به پهنای باند دیگر شبکههای بیسیم است. جدول 1 خلاصهای از مشخصات شبکههای بلوتوس ارایه میدهد.

بلوتوس یک شبکه تک کاره 3 است یعنی از هیچ نقطه دسترسی 4 برای ارتباط بین نودها استفاده نمیشود و تمام نودها مشتری5 هستند. با این حال همواره یک رابطه مستر- اسلیو6 بین نودها وجود دارد. این نوع ارتباط بین نودها یک پیکونت7 را شکل میدهد. در هر پیکونت تا 8 وسیله میتوانند شرکت داشته باشد که یکی از آنها مستر و بقیه اسلیو میشوند یک اسلیو در یک پیکونت میتواند نقش مستر را در پیکونت دیگری بازی کند به این ترتیب زنجیرهای از پیکونتها به وجود میآید که به آن یک اسکاترنت 8 میگویند. شکل1 این همبندی را به خوبی نشان میدهد.
حداکثر میزان فاصله بین دستگاهها بستگی به کلاس شبکه برپاشده دارد که کلاس نیز به نوبه خود بستگی به میزان توان دستگاهها دارد.
جدول 2 مشخصات این کلاسها را نشان میدهد.
مهمترین مزایای شبکههای بلوتوس را میتوان به صورت زیر خلاصه کرد:
- جایگزینی سیم با شبکi بلوتوس در ابزارهای کوچک کامپیوتری مانند موس.
- آسان بودن استراک فایل بین دستگاههای متفاوت مثلاً یک PDA و یک کامپیوتر کیفی.
هماهنگی دستگاههای مجهز به تکنولوژی بلوتوس بدون دخالت کاربر.
- اتصال به اینترنت برای بسیاری از دستگاهها، مثلاً یک گوشی تلفن همراه میتواند به عنوان یک مودم برای یک کامپیوتر کیفی به کار رود.
آمار سایت
سال تاسیس : 16/12/85
آی پی شما : 54.161.108.58
تعداد بازدیدها : 2365842
آخرین به روز رسانی : 95/01/28
تعداد اخبار : ۱۸۷
عضو خبرنامه : 2998